Piccolo

Malliston pieni tilaihme tarjoaa parveke- ja patioviljelyyn tyylikkäät puitteet. Korkean viljelytilan alta löytyy vielä runsaasti varastointitilaa.

Uno

Pienimmässä viherhuoneessa mahtuu seisomaan koko 3,2 m2:n pinta-alalla ja siksi se soveltuu jo monenlaiseen viljelyyn tai oleskeluun. Huoneeseen kuljetaan sisään reilunkokoisten pariovien kautta.

Due

Due-mallien perusversio soveltuu niin ikään viljelyyn tai viherpihan katetuksi oleskelutilaksi. Iskunkestävät ikkunaruudut ovat turvalliset käytössä ja tukevat puuelementit muodostavat vankan runkorakenteen.

Due+

Due+ -malleissa on mukana tyylikkäät väliseinä- ja umpiseinäpuuelementit. Rakennukseen saa helposti sijoitettua eri toimintoja tarpeiden mukaan. Muunneltavuus tekeekin tuotteista erittäin toimivia kaikenlaisiin tarpeisiin.

Tre

Tre-kokoluokan tuotteessa on jo erittäin runsaasti tilaa. Siitä syntyy vaikkapa kesäkeittiö, jossa viihtyy isommallakin joukolla.

Tre+

Tre + -mallissa on mukana tyylikäs seinäelementtipaketti, jolla voi rajata rakennukseen kätevän varastotilan. Silti avointa lasiruudullista tilaa riittää muuhun käyttöön vielä 6,4 m2. Tässä mallissa on kahdet pariovet, joten kulku on vaivatonta.